T -art      tomeloze kunst

 T -ART

 tomeloze kunst knst

Ik ben Cor den Toom, geboren in 1963 en ik heb een technische achtergrond, ben getrouwd en naast echtgenoot ook vader en opa.      De laatste jaren ben ik redelijk sportief en probeer dan ook regelmatig hard te lopen.                                       

 

Door het hardlopen en wandelen met de hond ben ik regelmatig in de natuur waar ik inspiratie opdoe en kan nadenken over werken waar ik mee bezig ben of die ik nog wil gaan maken

 

Eigenlijk heb ik altijd al interesse gehad in kunst, in de breedste zin van het woord, en in 1997 heb ik bij Willem Bultman een cursus tekenen en schilderen gedaan. Sinds 2013 bezig met het maken van bronzen beelden. Dit heeft toch mijn voorkeur omdat er ook een technisch proces achter zit

Mijn eerste lessen heb ik gehad bij Hilda Kanselaar en de laatste paar jaar heb ik lessen gevolgd bij Willem Bultman uit Oldebroek.

 

In mijn werk probeer ik thema's terug te laten komen die betrekking hebben op, de relatie tussen God en mens, natuur, emoties, ritme, enz.

 

Ook heb ik enkele malen herdenkingskunst mogen maken, een kunstwerk naar aanleiding van een overlijden.

Dit zijn bijzondere werkstukken omdat je probeert herinneringen, aan een persoon of gebeurtenis, te vatten in het beeld.                                                                                                                                                                                                                                                              

gallery/img-20181026-wa0003